Am pornit în găsirea celor mai bune migdale

Am pornit în găsirea celor mai bune migdale

Migdalele sunt printre cele mai căutate produse ale noastre.
Migdalele sunt printre cele mai căutate produse ale noastre. Am selectat cele mai proaspete migdale și clienții noștri apreciază asta.

Migdalele crude, atât în coajă cât și decojite, au o bogăție de vitamine: vitamina E (utilă pentru sănătatea sistemului nervos, dar și pentru frumusețe), vitamine din complexul B, vitamina D vegetala și vitamina A.

Căutăm în permanență cele mai proaspete și gustoase migdale. Din păcate, în România este dificil să se cultive migdali, iar cei mai mari producători de migdale din lume sunt Statele Unite și Spania.

Tu, prietenul nostru cu care ”nucim” împreună, ne bucuri cu review-uri pozitive și noi vrem să îți mulțumim pentru asta și să ne îmbunătățim mereu. Așa că am continuat căutarea celor mai bune migdale pentru a le pune pe nucim.ro, atât individuale, cât și în mixurile nutriționale.

Pornim pentru câteva zile într-o ”vânătoare” de migdale în Spania, vizitând cele mai importante livezi din zona Valencia, ca să ne asigurăm că pe Nucim.ro vei găsi mereu cele mai bune migdale, la prețuri foarte mici.

În perioada 26 februarie –  5 martie vom întâlni direct pomicultori care iubesc migdalii  de generații și vom împărtăși cu tine noutăți despre migdale, dar, mai ales, ne vom asigura că vei găsi migdale de calitate pe Nucim.ro.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Plati securizate

Online cu card bancar

Transport gratuit

La comenzi mai mari de 200 Ron

Livrare rapida

In toate localitatile, prin curier rapid

Ambalaj

Ambalaj resigilabil

Recomandate

Recomandate de medic