Cum a început totul?

Cum a început totul?

Cum a început totul? Din dorința de a oferi copiilor noștri o gustare sănătoasă, 100% naturală, am creat mixuri nutriționale din nuci

Din dorința de a oferi copiilor noștri o gustare sănătoasă, 100% naturală, am creat, la recomandarea unui medic specialist în nutriție, mixuri nutriționale din nuci, semințe și fructe uscate, ambalate în porții individuale pentru a oferi copiilor o alternativă sănătoasă. Pachețelul copilului este format din 10 gustări sănătoase și gustoase pentru ca alimentația celor mici să fie una naturală și variată.

Pentru adulți, mixurile au fost echilibrate astfel încât să răspundă nevoilor noastre: imunitate, sănătatea oaselor și a inimii, energie, tranzit intestinal și altele. Aceste mixuri nutriționale ajută la o dietă variată, bazată pe produse naturale, care aduce un aport important de vitamine.

Așadar am pornit de la nevoia noastră de a mânca produse sănătoase, naturale, fără conservanți. Acum le producem pe toate și vrem să ajungem la cât mai multe persoane cu o mare varietate de nuci, semințe și fructe uscate.

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Plati securizate

Online cu card bancar

Transport gratuit

La comenzi mai mari de 200 Ron

Livrare rapida

In toate localitatile, prin curier rapid

Ambalaj

Ambalaj resigilabil

Recomandate

Recomandate de medic