Cart

No products in the cart.

Cum îți întărești imunitatea în mod natural?

Cum îți întărești imunitatea în mod natural?

Sezonul rece vine cu bogăția toamnei, cu peisaje frumoase și provocări pentru sistemul imunitar. De-a lungul timpului am realizat cât de important este să fii sănătos și cât de bine este să fii pregătit, cu un organism puternic, atunci când trebuie să lupți cu o nefericită boală. 

O alimentație echilibrată este esențială pentru a-ți pregăti organismul pentru sezonul rece. Legumele, fructele, semințele și nucile, toate trebuie să facă parte din alimentația ta zilnică, mai ales că acum avem la dispoziție o mare varietate de produse naturale, indiferent de anotimp. Trebuie doar să conștientizăm importanța consumului de produse naturale și variate. 

Având în minte aceste lucruri, am creat la nucim.ro un mix nutrițional din merisoare, goji, caise, miez de fistic și fulgi de cocos. Mixul Immunity – întărește imunitatea este realizat după o rețetă echilibrată, recomandată de dr. Luiza Pîrvu, medic specialist cu experiență în diabet, nutritie și boli metabolice pentru adulți și copii.

Antioxidanții sunt molecule recunoscute pentru rolul lor esențial în imunitate, în special prin blocarea acțiunii radicalilor liberi. Alimentele colorate în mod natural (și nu numai ) conțin aceste molecule prețioase, alături de alte microelemente (seleniu, cupru) cu rol sinergic de protectie.

Vitamina C si antioxidanti in mod natural

Prin varietatea sa, mixul Immunity – întărește imunitatea aduce un aport important de antioxidanți care să ne ajute în pregătirea organismului pentru lupta cu virusurile. 

Merisoarele sunt o sursa bogată de vitamina C, care este esențială pentru sănătatea pielii, a muschilor și a oaselor. Merisoarele conțin și mangan, un mineral important pentru dezvoltarea optimă a organismului, pentru funcțiile metabolice, dar și pentru menținerea sistemului natural antioxidant al corpului. 

Fructele goji, incluse și ele în mixul Immunity – întărește imunitatea, conțin la rândul lor și ele un nivel mare de antioxidanți, care susțin sistemul imunitar și imbunatatesc starea generala de sănătate a organismului. Ca antioxidanți importanți continuti de fructele goji enumerăm zeaxantina și beta carotenul, care previn îmbătrânirea prematură a pielii și au efecte benefice asupra vederii.

Immunity - intareste imunitatea