Descriere
Fructele de caju sunt surse importante de acizi grasi nesaturati, proteine, fier, zinc, potasiu, folat, fosfor sau vitamina C.
Consumul moderat de oleaginoase in general contribuie la mentinerea greutatii corporale normale, iar excesul trebuie evitat, datorita aportului caloric semnificativ.
Nucile caju contin foarte multe substante nutritive, printre care si grasimi sanatoase, fiind, in acelasi timp, o sursa sanatoasa de carbohidrati, proteine si fibre.
Nucile caju sunt bogate in magneziu, cupru, fosfor, mangan, triptofan, omega 3 si flavonoizi.
Grasimile sanatoase, printre care si omega 3, au multe beneficii in special pentru artere, fluidizand sangele si prevenind aparitia cheagurilor.
Flavonoizii din caju intaresc sistemul imunitar si impiedica dezvoltarea celulelor canceroase.
Consumul regulat de caju previne formarea pietrelor la vezica biliara si contribuie la oxigenarea mai buna a creierului si tesuturilor, datorita magneziului continut de caju.
Nucile caju au efect diuretic, favorizand eliminarea toxinelor din organism. Grasimile si antioxidantii din caju imbunatatesc aspectul pielii, unghiilor si parului.
Tara de origine: Vietnam
Pentru gramaje de 50g, 100g sau 200g vă rugăm sa ne contactați pentru o ofertă de preț personalizată la comenzi@nucim.ro.
Isabela Arnautu –
caju foarte proaspat si intreg
Ana Mirica –
Caju este foarte bun si gustos. Mi-am luat crud si uneori il mai pun si la gustari diverse
Burloiu Marian –
Le ador , sunt foarte bune. Ca snacks-uri si alimente pentru alimentatia mea sunt perfecte. Calitatea este foarte buna ! Ambalajul de asemenea este inteligent si practic !