Relatii cu clientii

Relatii cu clientii

MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea este gratuita pentru o comanda de peste 200 lei cu TVA inclus. Pentru comenzi de sub 200 lei cu TVA inclus, livrarea este 16 lei cu TVA inclus. Conditiile se aplica indiferent de localitatea de livrare din Romania.

Pentru plata ramburs, plata la livrare exista un cost de 3 lei care se adaugă la costul de transport, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea se face prin partenerii Sameday sau DPD (denumiti in continuare “Curier rapid”)

Livrare la Sameday Easybox – Livrarea este gratuita pentru o comanda de peste 200 lei cu TVA inclus. Pentru comenzi de sub 200 lei cu TVA inclus, livrarea este 16 lei cu TVA inclus.”

Comenzile plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri pana la ora 17:00, vor fi procesate de noi in aceeasi zi. Termenul mediu de livrare este de o zi lucratoare si de maxim 3 (trei) zile lucratoare, calculate de la preluarea coletului de catre curier. De obicei, Curierul rapid nu face livrari sambata dupa orele 14.00 si duminica. Vei putea urmari online stadiul expeditiei pe site-ul Curierului rapid introducand ID-ul expeditiei pe care il vei primi pe email.

Tariful pentru ramburs este inclus, la fel si orice kilometri suplimentari. Pentru comezi speciale va rugam sa ne contactati pentru detalii la comenzi@nucim.ro.

Orice comanda va fi livrata la orice adresa din Romania doar prin Curier rapid, nu facem expeditii prin Posta Romana sau alte firme de curierat.

MODALITATI DE PLATA

Iti oferim urmatoarele modalitati de plata:

 • Ramburs, cu cardul sau numerar– vei plati direct curierului contravaloarea coletului.
 • Plata online folosind cardul– Se poate efectua plata online folosind cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
  Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Nucim.ro foloseste platforma PlatiOnline.
  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi).
  Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii tale.
  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei PlatiOnline. Nucim.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.
  Pe extrasul de cont va aparea tranzactia cu denumirea “Nucim”
  Daca doresti sa anulezi o tranzactie te rugam sa ne contactezi imediat telefonic sau prin email. Anularea tranzactiei se va face in maxim 24 de ore lucratoare daca comanda pe care ai plasat-o nu a fost expediata. Daca comanda ta a fost expediata, nu mai este posibila anularea tranzactiei (va trebui sa returnezi mai intai comanda, apoi iti vom rambursa banii, vezi sectiunea Retur). Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul tau in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
 • Transfer bancar in contul: IBAN: RO41OTPV113001384751RO01
  Nume titular: NUCIM BIO MARKET SRL
  Valută: RON
  Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.
  Cod SWIFT: OTPVROBUXXX

Retur

Produsele nucim.ro sunt produse alimentare conventionale, bio si naturale ambalate si sigilate.

Pentru a solicita retur va rugam sa ne contactati la comenzi@nucim.ro, vor fi aplicate prevederile legale: Ordonanta nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta,

Legea nr.51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Ordonanta de urgenta 34/2014.

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 15 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anunti despre intentia de a returna produsele.

Daca, din anumite motive obiective, nu mai doriti produsul sau produsele comandate, puteti returna produsele achizitionate si primiti contravaloarea acestora.

Retururile sunt acceptate daca nu ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat, iar returul este insotit de factura de achizitie.

In caz de returnare a bunului deteriorat sau cu semne de uzura ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, SC NUCIM BIO MARKET SRL poate percepe de la cumparator o compensatie care sa acopere costul deteriorarii sau uzurii bunului; valoarea acestei compensatii poate fi dedusa din pretul de vanzare care urmeaza sa fie rambursat cumparatorului.

Costurile de retur sunt achitate de catre client, folosind un curier rapid, in aceleasi conditii in care s-a efectuat expedierea. Suma rambursata si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport (conform ord. 130/2000).

Adresa de retur este Bucuresti, Sector 1, Sos. Ghe. I. Sisesti, nr. 240C.

Dupa analiza integritatii produsului, cu respectarea prevederilor antementionate, banii vor fi returnati in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a inapoierii produselor.

TELEFONUL CONSUMATORULUI – INFOCONS

021-9551 (linie telefonica cu tarif normal) – Se pot obtine informatii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamatie in atentia Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor.

Plati securizate

Online cu card bancar

Transport gratuit

La comenzi mai mari de 200 Ron

Livrare rapida

In toate localitatile, prin curier rapid

Ambalaj

Ambalaj resigilabil

Recomandate

Recomandate de medic